Zingen in de Oude Kerk

Zanguurtje in de Oude Kerk tijdens de Oud Veluwse Markt in Barneveld

Vandaag op donderdag 25 juli, is er een prachtige gelegenheid om samen te komen en onze stemmen te verenigen in de sfeervolle Oude Kerk van de Hervormde Gemeente op het Torenplein in Barneveld.

Tijdens dit speciale ‘Zanguurtje’ zullen we een uur lang liederen zingen uit de bundel “Op Toonhoogte”. Wat is er mooier dan samen zingen in deze historische kerk, omringd door de warmte van gemeenschap en muziek?

Welkom

De Oude Kerk staat wagenwijd voor u open, en we kijken ernaar uit om samen met u dit muzikale moment te delen. De aanwezigen worden uitgenodig om verzoeknummers aan te vragen, dus laat uw stem horen en ervaar de vreugde van het gezamenlijk zingen.

Laat uw vrienden en familie weten dat ze van harte welkom zijn om met ons mee te zingen en deze bijzondere gebeurtenis te delen! Samen maken we er een onvergetelijke dag van tussen 13.00 en 14.00 uur
Iedereen is natuurlijk weer van harte welkom en ik hoop uiteraard weer bekenden en onbekenden te ontmoeten!

Zanguurtje in de Oude Kerk tijdens de Oud Veluwse Markt in Barneveld - Foto: ©Johan van Omme

Zanguurtje in de Oude Kerk tijdens de Oud Veluwse Markt in Barneveld – Foto: ©Johan van Omme

Anders

Alleen zullen we het helaas zonder onze vriend en vaste pianist Charles Groot moeten doen, dit vanwege een gebroken heup, waar hij inmiddels aan is geholpen in het ziekenhuis. Nu is hij weer thuis en moet weer leren lopen met behulp van krukken.
Wij wensen hem samen met zijn vrouw Bep Groot heel veel sterkte en Gods zegen toe!🙏

Oud Veluwse Markt

En er is nog meer om naar uit te kijken! Het evenement is al ruim 50 jaar de zomerse publiekstrekker en de Oud Veluwse Markt (OVM) is een markt vol met traditie, cultuur en gezelligheid. De perfecte gelegenheid om het zingen te combineren met een bezoek aan deze markt, die plaatsvindt van 10.00 uur tot 17.00 uur.
En… we hopen – bij gezondheid – ook op de andere drie donderdagen 1, 8 en 15 augustus er weer bij te kunnen zijn!

Meer info:  www.oudveluwsemarkt.nl

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.de-veluwenaar.nl/2024/07/25/zingen-in-de-oude-kerk/