Doorgeslagen opvattingen van het groene geloof!

Om over na te denken…

Goed ingezonden stuk in de Barneveldse Krant van Dinsdag 30 juli 2024!

Geen woorden, maar daden

Het is gewoon krankzinnig, we zijn echt stapelgek geworden in dit kleine en overgecultiveerde landje als Nederland en wat doen we eigenlijk? Wachten, wachten, wachten en gewoon niets doen, dan praten, praten en nog eens praten.
Het zijn nu nog dieren, maar je kunt er op wachten dat mensen het slachtoffer worden. Onlangs werd er al een meisje gebeten door een wolf op Den Treek!.

Ongeloofwaardig

De tijd van woorden is zo langzamerhand voorbij… er moeten nu eindelijk eens ‘daden’ bij de woorden gevoegd worden, anders kom je wel heel ongeloofwaardig over!
Maar… iemand zei laatst nog: “Het is wel heel tekenend voor deze tijd, want… vroeger werd het kwaad bestreden, maar nu wordt het juist beleden!”

Weerlegd

Wat mij persoonlijk opvalt bij onze zogenoemde ‘wolvenexperts en deskundigen’, dat ze bijna alles wat men in al die jaren over het gedrag van wolven hebben gezegd, inmiddels allemaal door de wolven zelf weerlegd is. Maar blijkbaar wordt er telkens weer wat nieuws bedacht om het goed te praten!
De wolf wordt geknuffeld, maar de mensen worden de natuur uitgeknuppeld!

Louis Fraanje

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.de-veluwenaar.nl/2024/08/02/doorgeslagen-opvattingen-van-het-groene-geloof/