We moeten wel tot onze laatste adem ons best blijven doen!

Veluwenaar Louis Fraanje

Veluwenaar Louis Fraanje

Om over na te denken, of juist ter bemoediging!

Een oude vriend van mij zei eens: “Louis, wij samen redden de wereld niet, maar we moeten wel tot onze laatste adem, ons best blijven doen!”

“We moeten wel tot onze laatste adem ons best blijven doen!”

Dit is de stelling van vandaag, je mag hem omarmen en je kunt hem verwerpen. Je mag het delen en je kunt het veroordelen. De keus is aan onszelf!

We moeten wel tot onze laatste adem ons best blijven doen! - Tekst en foto: ©Louis Fraanje

We moeten wel tot onze laatste adem ons best blijven doen! – Tekst en foto: ©Louis Fraanje

Levensles

Deze waardevolle en wijze woorden van mijn oude vriend, die hij jaren geleden eens tegen mij zei, tijdens een gezamenlijke actie tegen de ongelimiteerde houtkap overal ter wereld, ver weg maar ook heel dichtbij.
Tegelijkertijd hebben we ook actie gevoerd tegen de absurde plannen om windmolens te plaatsen in de Veluwse bossen! (Zie filmpje onderaan…)

Blind en doof

En het blijft nog steeds doorgaan, zelfs boeren en vissers(ons voedsel) worden verbannen, want ‘rupsje nooit genoeg’ is blijkbaar blind en doof geworden, maar… de aarde vecht terug en dat is overal te zien en te merken. Het heeft een verwoestende werking op de Schepping, maar uiteindelijk zal die grote Schepper zeker en vast zijn overwinning opeisen!🙏

Louis Fraanje

*******************************************************************************************************************************
De strijd blijft doorgaan…Steun voor de bouw van windmolens heeft veel weg van een schijnvertoning. Linkse politici, belangenclubs en vertegenwoordigers uit de industrie blijken in meerdere gevallen betrokken bij burgercoöperaties die lokaal draagvlak moeten uitstralen, terwijl de leden dikwijls niet nabij windprojecten wonen.

 

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.de-veluwenaar.nl/2024/09/28/we-moeten-wel-tot-onze-laatste-adem-ons-best-blijven-doen/