Buiten onder de bomen bij de boer

Veluwenaar Louis Fraanje

Veluwenaar Louis Fraanje

De boer op…

Het kan je zomaar gebeuren, dat je samen aan het fietsen bent en ineens zie je het ‘plaatje’ voor je opdoemen. Dat overkwam ons onlangs, toen we op weg waren naar Lunteren en links van de weg een aantal koeien heerlijk in het weiland aan het grazen waren.

Een aantal koeien liepen gewoon lekker in het zonnetje en anderen genoten van de schaduwrijke bomenrij aan de randen van het perceel.
Een heerlijk nazomersfeertje in het boerenland ergens tussen Ede en Lunteren, waarvan wij het natuurlijk niet konden laten, om dit prachtige sfeerbeeld op de gevoelige plaat vast te leggen.

Een heerlijk nazomersfeertje in het boerenland bij Lunteren - Foto: ©Louis Fraanje

Een heerlijk nazomersfeertje in het boerenland bij Lunteren- Foto: ©Louis Fraanje

Onze boeren behouden

Gewoon zomaar een beeld uit het dagelijkse leven in ons prachtige boerenlandschap op de Veluwe, niks meer en niks minder, maar zeker de moeite waard. Temeer omdat wij onze boeren waarderen en ze graag willen behouden, want… wat zouden wij moeten zonder hen? Zonder boeren, geen eten, dat mogen we nooit vergeten.
En uiteraard zijn wij onze Schepper dankbaar voor al het goede wat Hij ons geeft en waarvan wij elke dag mogen genieten!🙏

Louis Fraanje 

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.de-veluwenaar.nl/2024/10/01/buiten-onder-de-bomen-bij-de-boer/